Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Kenwood M-725DAB-S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood M-725DAB-S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio M725DABS.

Specificaties Kenwood M-725DAB-S

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

M725DABS

Omschrijving van de Kenwood M-725DAB-S

Met de Kenwood M-725DAB kun je op verschillende manieren genieten van muziek. Deze stereo set is uitgerust met een DAB+ tuner, waarmee je naar ruisvrije en digitale radio kunt luisteren. Hierdoor heb je toegang tot bijna alle nationale zenders en geniet je van een kristalhelder geluid. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook je smartphone of tablet draadloos verbinden via bluetooth, zodat je moeiteloos kunt genieten van muziek via platforms zoals Youtube en Spotify. De Kenwood M-725DAB biedt ook de mogelijkheid om je grote digitale muziekcollectie af te spelen. Je kunt je favoriete nummers eenvoudig op een usb-stick zetten en deze aansluiten op de stereo set. Op deze manier kun je je favoriete hits van vroeger nieuw leven inblazen en ze opnieuw ervaren met een geweldige geluidskwaliteit. Met zijn stijlvolle en moderne design is deze stereo set een perfecte aanvulling voor elk interieur. Geniet van al je favoriete muziek op een geheel nieuwe manier met de Kenwood M-725DAB.

Pluspunten
  • Met behulp van de DAB+ tuner kan je genieten van een storingsvrij radiosignaal. Door middel van bluetooth kan je muziek streamen vanaf je smartphone of tablet naar de stereo set. Met de usb-ingang kan je muziek afspelen vanaf een usb-stick.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om via wifi muziek te streamen.

Veelgestelde vragen over de Kenwood M-725DAB-S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood M-725DAB-S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood M-725DAB-S. Als je de Kenwood M-725DAB-S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood M-725DAB-S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.