Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kenwood M-9000S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood M-9000S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio M9000SS.

Specificaties Kenwood M-9000S

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

M9000SS

Omschrijving van de Kenwood M-9000S

Met de Kenwood M-9000S haal je een veelzijdige stereo set in huis die zorgt voor eindeloos luisterplezier. Deze set biedt niet alleen een ruisvrij en kristalhelder geluid dankzij de geavanceerde DAB+ tuner, maar geeft je ook de mogelijkheid om draadloos te genieten van je favoriete muziekcollectie via bluetooth. Of je nu een liefhebber bent van digitale radio, je eigen muziekcollectie of zelfs cd's, deze stereo set heeft het allemaal. Met een usb stick of cd speel je moeiteloos je favoriete nummers af en met de handige sleeptimer kun je zelf bepalen wanneer de set automatisch uitschakelt, waardoor je energie bespaart. Daarnaast is de installatie ook nog eens eenvoudig. Sluit de stereo set aan met behulp van de meegeleverde speakerkabels en geniet direct van een indrukwekkende geluidskwaliteit. Met de Kenwood M-9000S haal je niet alleen een prachtig design in huis, maar ook een krachtige en veelzijdige stereo set die je keer op keer zal verrassen met zijn uitstekende prestaties.

Pluspunten
  • Dankzij de DAB+ tuner geniet je van een digitaal, ruisvrij radiosignaal. Met bluetooth stream je draadloos muziek van een smartphone, tablet of laptop. Door de sleep timer zal de stereoset automatisch uitschakelen op een door jou ingestelde tijd.

Minpunten
  • Je verbindt de set niet met een hdmi kabel aan je tv.

Veelgestelde vragen over de Kenwood M-9000S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood M-9000S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood M-9000S. Als je de Kenwood M-9000S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood M-9000S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.