Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kenwood M-925DAB-B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood M-925DAB-B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio M925DABB.

Specificaties Kenwood M-925DAB-B

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

M925DABB

Omschrijving van de Kenwood M-925DAB-B

Met de Kenwood M-925DAB-B geniet je op verschillende manieren van je favoriete muziek. Deze stereo set biedt de mogelijkheid om je smartphone of tablet draadloos via bluetooth te verbinden, waardoor je eenvoudig je favoriete afspeellijsten kunt beluisteren. Maar dat is nog niet alles! Deze set is ook uitgerust met een digitale DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van ruisvrije radio-uitzendingen. Om het gebruiksgemak te vergroten, kun je de Kenwood app op je smartphone gebruiken om de stereo set te bedienen. Dit betekent dat je vanuit je luie stoel kunt bepalen welke muziek er speelt. Daarnaast beschikt de M-925DAB-B over een handige sleeptimer. Deze functie zorgt ervoor dat de set automatisch aan- of uitgaat op een door jou ingesteld tijdstip. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de set onnodig aan blijft staan wanneer je in slaap valt. Met de Kenwood M-925DAB-B haal je een veelzijdige stereo set in huis die je de ultieme muziekervaring biedt. Of je nu draadloos wilt streamen vanaf je smartphone, wilt genieten van ruisvrije radio of het gemak van de Kenwood app wilt ervaren, deze set heeft het allemaal. Bovendien zorgt de sleeptimer ervoor dat je energie bespaart en ongestoord kunt genieten van je rust.

Pluspunten
  • Dankzij de DAB+ ontvanger luister je naar een ruisvrij radiosignaal. Je controleert de set met je telefoon via de Kenwood app. Met de sleep timer schakelt de stereoset automatisch uit op een tijd die door jou is ingesteld.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om muziek te streamen via wifi.

Veelgestelde vragen over de Kenwood M-925DAB-B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood M-925DAB-B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood M-925DAB-B. Als je de Kenwood M-925DAB-B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood M-925DAB-B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.