Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Kenwood M-925DAB-S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood M-925DAB-S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio M925DABS.

Specificaties Kenwood M-925DAB-S

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

M925DABS

Omschrijving van de Kenwood M-925DAB-S

Met de Kenwood M-925DAB-S kun je op talloze manieren genieten van muziek. Dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je smartphone of tablet draadloos verbinden met de stereo set en luisteren naar al je favoriete afspeellijsten. Maar dat is nog niet alles! Met de digitale DAB+ tuner kun je nu ook genieten van ruisvrije radio. Geen last meer van storende ruis tijdens het luisteren naar je favoriete radiostations. De Kenwood M-925DAB-S kan ook worden verbonden met de handige Kenwood app op je smartphone. Hiermee kun je de stereo set bedienen vanuit je luie stoel, zonder dat je steeds op hoeft te staan. Daarnaast beschikt deze set ook over een handige sleeptimer. Hiermee kun je instellen dat de stereo set automatisch aan of uit gaat op het door jou gewenste tijdstip. Zo voorkom je dat de set onnodig aan blijft staan wanneer je al lang en breed in slaap bent gevallen. Kortom, de Kenwood M-925DAB-S biedt je de ultieme muziekervaring. Verbind je apparaten draadloos via bluetooth, geniet van ruisvrije radio dankzij de DAB+ tuner, bedien de set met de handige Kenwood app en maak gebruik van de handige sleeptimer. Met deze stereo set haal je alles uit je muziek, op een eenvoudige en comfortabele manier.

Pluspunten
  • Dankzij de DAB+ tuner luister je naar een radiosignaal zonder ruis. Je kunt de set bedienen met je telefoon via de Kenwood app. Met de sleep timer schakelt de stereo set automatisch uit op het tijdstip dat jij hebt ingesteld.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om muziek te streamen via wifi.

Veelgestelde vragen over de Kenwood M-925DAB-S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood M-925DAB-S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood M-925DAB-S. Als je de Kenwood M-925DAB-S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood M-925DAB-S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.