Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Klipsch R-121SW

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Klipsch R-121SW. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Klipsch K1070410.

Specificaties Klipsch R-121SW

Merk

Klipsch

Fabrikantcode

K1070410

Omschrijving van de Klipsch R-121SW

Met de Klipsch R-121SW kun je optimaal genieten van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft. Deze subwoofer van 12 inch zorgt voor een diep en intens geluid, dankzij een frequentiebereik tussen de 28 en 120 Hertz. De bastonen worden hierdoor krachtig en meeslepend, waardoor je helemaal opgaat in de muziek. Wat deze subwoofer echt bijzonder maakt, is het gebruik van lichte materialen zoals gesponnen koper. Hierdoor is de Klipsch R-121SW niet alleen krachtig, maar ook nog eens lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken. Dit maakt het gemakkelijker om de subwoofer te verplaatsen en te integreren in je bestaande geluidssysteem. Daarnaast kun je het geluid van de Klipsch R-121SW eenvoudig aanpassen aan de akoestiek van je kamer. Met de low pass en gain knoppen kun je de subwoofer precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien is deze subwoofer actief, wat betekent dat je geen aparte versterker nodig hebt. Je kunt hem direct aansluiten op je geluidsbron en genieten van een indrukwekkende geluidservaring.

Pluspunten
  • De lage frequenties worden goed weergegeven dankzij het lichte en stevige materiaal van de woofer. Met de low pass en gain knoppen pas je de geluidsweergave aan op de akoestiek van jouw kamer. Een versterker is niet nodig bij het gebruik van deze speaker, want hij is actief.

Minpunten
  • Dit subwoofer is niet waterbestendig tegen spatwater.

Veelgestelde vragen over de Klipsch R-121SW en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Klipsch R-121SW klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Klipsch R-121SW. Als je de Klipsch R-121SW wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Klipsch R-121SW is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.