Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Klipsch R-51M (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Klipsch R-51M (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Klipsch K1066234.

Specificaties Klipsch R-51M (per paar)

Merk

Klipsch

Fabrikantcode

K1066234

Omschrijving van de Klipsch R-51M (per paar)

De Klipsch R-51M is een set met krachtige passieve 5,25 inch speakers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in kleine tot middelgrote kamers. Met hun compacte formaat passen deze boekenplank speakers perfect op een plank of naast je televisie. Of je nu naar je favoriete films kijkt of naar je favoriete muziek luistert, de R-51M speakers zorgen voor een meeslepende geluidservaring. Dankzij de 5,25 inch woofers geniet je van een diepe en dynamische bas, waardoor je films tot leven komen en je muziek een extra dimensie krijgt. De klankkast van de speakers is zo ontworpen dat de hoge frequenties zich gericht verplaatsen naar je luisterpositie. Dit, in combinatie met de losgekoppelde titanium tweeter, zorgt voor een heldere en gedetailleerde weergave van alle nuances in de hoge frequenties. De Klipsch R-51M speakers zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met hun stijlvolle en tijdloze design passen ze perfect in elke interieurstijl. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze speakers vormen een prachtige aanvulling op je interieur. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en aan te sluiten op je bestaande geluidsinstallatie. Kortom, met de Klipsch R-51M haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een stukje design dat gezien mag worden.

Pluspunten
  • Dankzij de 5,25 inch woofer komt deze boekenplankspeaker goed tot zijn recht in kleine en middelgrote kamers. Door het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter verplaatsen de hoge frequenties zich gericht naar je luisterpositie. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid.

Minpunten
  • Als je een passieve speaker gebruikt, heb je een versterker nodig.

Veelgestelde vragen over de Klipsch R-51M (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Klipsch R-51M (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Klipsch R-51M (per paar). Als je de Klipsch R-51M (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Klipsch R-51M (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.