Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Klipsch R-51PM (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Klipsch R-51PM (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Klipsch K1066255.

Specificaties Klipsch R-51PM (per paar)

Merk

Klipsch

Fabrikantcode

K1066255

Omschrijving van de Klipsch R-51PM (per paar)

De Klipsch R-51PM is een indrukwekkende set actieve boekenplank speakers die een perfecte aanvulling vormen op je home entertainment setup. Of je nu je favoriete films wilt kijken, naar muziek wilt luisteren of je vinylcollectie wilt afspelen, deze speakers maken het allemaal mogelijk. Met de geïntegreerde Bluetooth-functie kunnen deze speakers draadloos verbinding maken met je smartphone, waardoor je eenvoudig je favoriete muziek kunt streamen vanaf elke gewenste streamingdienst. Bovendien biedt het actieve ontwerp van de speakers het voordeel dat je geen aparte versterker nodig hebt. Je kunt je computer of televisie rechtstreeks aansluiten op de speakers en genieten van een helder en krachtig geluid zonder gedoe met extra apparatuur. De Klipsch R-51PM is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De woofers zijn gemaakt van licht en stevig materiaal, waardoor de bastonen perfect worden weergegeven. Daarnaast is het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter geoptimaliseerd om de hoge frequenties gericht naar je luisterpositie te sturen. Dit samen met de hoogwaardige titanium tweeter zorgt ervoor dat je elk subtiel detail in de hoge frequenties kunt waarnemen, waardoor je een meeslepende luisterervaring krijgt. Investeer in de Klipsch R-51PM en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit in je eigen huis.

Pluspunten
  • Met deze set actieve boekenplankluidsprekers stream je muziek van je smartphone via Bluetooth. De lichtgewicht en stevige materiaal van de woofers zorgt ervoor dat de bastonen goed tot hun recht komen. Dankzij het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter bewegen de hoge frequenties zich gericht naar jouw luisterpositie.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van gedetailleerde basgeluiden, heb je een subwoofer nodig.

Veelgestelde vragen over de Klipsch R-51PM (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Klipsch R-51PM (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Klipsch R-51PM (per paar). Als je de Klipsch R-51PM (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Klipsch R-51PM (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.