zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Klipsch The Fives Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Klipsch K1068026.

Specificaties Klipsch The Fives Zwart (per paar)

Merk

Klipsch

Fabrikantcode

K1068026

Omschrijving van de Klipsch The Fives Zwart (per paar)

De Klipsch The Fives Zwart is de ideale speakerset voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige speakers met talloze verbindingsmogelijkheden. Met behulp van een hdmi arc kabel kun je deze speakers eenvoudig aansluiten op je televisie, waardoor je het geluid van je tv aanzienlijk verbetert zonder dat je een receiver of soundbar nodig hebt. Daarnaast kun je moeiteloos draadloos muziek streamen via bluetooth, zodat je gemakkelijk je favoriete Spotify-afspeellijst kunt afspelen. Wat deze speakers echt bijzonder maakt, is de indrukwekkende 24 bit / 192 kHz resolutie. Hierdoor mis je geen enkel detail tijdens het luisteren naar muziek en hoor je de muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft. Bovendien zijn de speakers uitgerust met een speciale horn, die ervoor zorgt dat de geluidsgolven naar alle hoeken van de kamer worden verspreid. Dit betekent dat het geluid overal in de kamer perfect hoorbaar is, ongeacht waar je zit. Met de Klipsch The Fives Zwart haal je niet alleen een hoogwaardige speakerset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zwarte kleur zorgt voor een elegante uitstraling die in iedere kamer tot zijn recht komt. Of je nu geniet van je favoriete films, muziek wilt afspelen tijdens een feestje of gewoon van een optimale geluidservaring wilt genieten, met deze speakerset ben je verzekerd van een meeslepende audio.

Pluspunten
  • Je sluit de luidsprekers aan op een tv, platenspeler, laptop of analoge audiobron en streamt draadloos muziek via bluetooth. Met een resolutie van 24 bit / 192 kHz geniet je van muziek in hoge kwaliteit. Met de speciale hoorn verspreiden de luidsprekers het geluid naar elke hoek van je woonkamer.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen kalibratiesysteem waarmee het geluid wordt aangepast aan de akoestiek van je kamer.

Veelgestelde vragen over de Klipsch The Fives Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Klipsch The Fives Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Klipsch The Fives Zwart (per paar). Als je de Klipsch The Fives Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Klipsch The Fives Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals