Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kodak AZ528 Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kodak AZ528 Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kodak AZ528.

Specificaties Kodak AZ528 Blauw

Merk

Kodak

Fabrikantcode

AZ528

Omschrijving van de Kodak AZ528 Blauw

De Kodak AZ528 in de kleur blauw is de perfecte compactcamera voor beginnende fotografen. Met een indrukwekkende resolutie van 16,7 megapixels maak je moeiteloos scherpe en gedetailleerde foto's. Of je nu foto's wilt maken van wilde dieren in de verte of van adembenemende landschappen, dankzij de 52x optische zoom leg je elk onderwerp haarscherp vast. Het zoombereik van de camera is vergelijkbaar met een 24-1248mm lens, waardoor je de vrijheid hebt om van dichtbij en veraf te fotograferen. Met de optische beeldstabilisatie hoef je je geen zorgen te maken over trillende handen. Deze geavanceerde functie compenseert handtrillingen, zodat je altijd scherpe foto's maakt, zelfs bij het maken van ingezoomde video's. En ja, je leest het goed, deze camera schiet ook video's in Full HD-kwaliteit. Of je nu een spannende actie wilt vastleggen of gewoon mooie herinneringen wilt creëren, met deze camera hoef je geen enkel moment te missen. Met een maximale snelheid van 6 frames per seconde leg je elke actie perfect vast, zelfs als je op avontuur bent tijdens een safari. De Kodak AZ528 in de kleur blauw is de ideale metgezel voor elke beginnende fotograaf. Met zijn indrukwekkende zoommogelijkheden, beeldstabilisatie en Full HD-video's zorgt deze camera ervoor dat je altijd en overal de mooiste momenten kunt vastleggen. Waar wacht je nog.

Pluspunten
  • Dankzij de 52 keer optische zoom zoom je ver in op onderwerpen in de verte. Je maakt scherpe foto's uit de hand dankzij de optische beeldstabilisatie. Met 6 frames per seconde fotografeert de camera, waardoor je geen actiemoment mist.

Minpunten
  • Er zit geen geheugenkaart bij inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Kodak AZ528 Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kodak AZ528 Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kodak AZ528 Blauw. Als je de Kodak AZ528 Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kodak AZ528 Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.