Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kodak AZ528 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kodak AZ528 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kodak AZ528BK.

Specificaties Kodak AZ528 Zwart

Merk

Kodak

Fabrikantcode

AZ528BK

Omschrijving van de Kodak AZ528 Zwart

De Kodak AZ528 Zwart is de perfecte compactcamera voor beginnende fotografen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke camera met geweldige functies. Met een indrukwekkende resolutie van 16,7 megapixels maak je moeiteloos scherpe en gedetailleerde foto's. Of je nu een prachtig landschap wilt vastleggen of een close-up wilt maken van een wilde dieren in de verte, met de optische zoom van 52 keer ben je verzekerd van haarscherpe beelden. Het zoombereik van de Kodak AZ528 is vergelijkbaar met een 24-1248mm lens, waardoor je gemakkelijk inzoomt op je onderwerp. Dankzij de optische beeldstabilisatie kun je moeiteloos uit de hand fotograferen zonder last te hebben van trillingen. Dit is vooral handig als je ingezoomde video's maakt, waarop trillingen vaak nog meer opvallen. Met deze camera kun je ook video's opnemen in Full HD-kwaliteit, zodat je herinneringen tot leven komen met levendige details. Daarnaast is de Kodak AZ528 Zwart ook uiterst geschikt voor het vastleggen van actiemomenten. Met een maximale snelheid van 6 frames per seconde hoef je nooit meer een belangrijk moment te missen, zelfs niet als je op avontuur bent tijdens een spannende safari. Met deze camera ben je verzekerd van prachtige foto's en video's die je met trots kunt delen met vrienden en familie.

Pluspunten
  • Dankzij de 52 keer optische zoom zoom je ver in op onderwerpen in de verte. Met de optische beeldstabilisatie maak je scherpe foto's uit de hand. Met een snelheid van 6 frames per seconde fotografeert de camera, waardoor je geen actiemoment mist.

Minpunten
  • Het scherm heeft geen touchscreen om de camera makkelijk te bedienen. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kodak AZ528 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kodak AZ528 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kodak AZ528 Zwart. Als je de Kodak AZ528 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kodak AZ528 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.