zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kodak FZ55 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kodak FZ55BK.

Specificaties Kodak FZ55 Zwart

Merk

Kodak

Fabrikantcode

FZ55BK

Omschrijving van de Kodak FZ55 Zwart

De Kodak FZ55 Zwart is een compacte en handige camera die perfect is voor onderweg. Deze camera is gemakkelijk op te bergen in je tas en voegt nauwelijks gewicht toe aan je bagage. Of je nu op vakantie bent of gewoon mooie herinneringen wilt vastleggen, deze camera is er altijd voor jou. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde instellingen, want de FZ55 heeft voorgeprogrammeerde modi die het eenvoudig maken om indrukwekkende foto's te maken. Met functies zoals glimlach- en gezichtsherkenning stelt de autofocus automatisch scherp op gezichten en lachende personen, zodat je altijd haarscherpe foto's hebt. Niet alleen is de beeldkwaliteit van deze camera uitstekend, maar de FZ55 biedt ook beeldstabilisatie waardoor je vloeiende beelden kunt maken zonder trillingen of schokken. Of je nu een video maakt of gewoon foto's neemt, je kunt erop vertrouwen dat je beelden helder en stabiel zullen zijn. En het beste van alles is dat je de camera kunt opladen zonder de batterij eruit te halen. De oplader kan rechtstreeks in de camera worden gestoken, wat betekent dat je de batterij nooit kwijtraakt. Dit maakt de FZ55 niet alleen handig in gebruik, maar ook erg praktisch. Kortom, met de Kodak FZ55 Zwart heb je een betrouwbare reisgenoot die je helpt om de mooiste momenten vast te leggen, waar je ook naartoe gaat.

Pluspunten
  • Voor scherpe beelden van mensen maak je gebruik van verschillende autofocus modi, zoals glimlach- en gezichtsherkenning. Dankzij de beeldstabilisatie kun je trillingsvrije beelden maken tijdens het filmen. Je laat de batterij in de camera zitten tijdens het opladen, zodat je deze minder snel kwijtraakt.

Minpunten
  • Het delen van foto's kan alleen via een kabel, omdat de camera geen ingebouwde wifi heeft. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kodak FZ55 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kodak FZ55 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kodak FZ55 Zwart. Als je de Kodak FZ55 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kodak FZ55 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals