Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kodak Pixpro AZ901

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kodak Pixpro AZ901. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kodak AZ901.

Specificaties Kodak Pixpro AZ901

Merk

Kodak

Fabrikantcode

AZ901

Omschrijving van de Kodak Pixpro AZ901

De Kodak Pixpro AZ901 is een buitengewone camera die perfect is voor avontuurlijke fotografen. Met zijn 90x optische zoom biedt deze camera ongekende veelzijdigheid, waardoor je in staat bent om prachtige foto's te maken, zelfs als je onderweg bent. Of je nu adembenemende landschappen wilt vastleggen met de groothoeklens of de maan tot in detail wilt fotograferen, de Kodak Pixpro AZ901 staat altijd klaar om je verwachtingen te overtreffen. Een van de meest indrukwekkende functies van deze camera is de beeldstabilisatie, waarmee je onscherpte veroorzaakt door handtrillingen kunt vermijden. Dit is vooral handig als je inzoomt of langere sluitertijden gebruikt terwijl je uit de hand fotografeert. Daarnaast beschikt de Kodak Pixpro AZ901 over een Scan Panorama functie, waarmee je adembenemende 360 graden panoramafoto's kunt maken. Hiermee leg je niet alleen het prachtige landschap vast, maar ook de sfeer en het gevoel van de omgeving. Om ervoor te zorgen dat je het perfecte kader krijgt voor je foto's, kun je gebruik maken van de viewfinder. En dankzij het handige touchscreen is het instellen van de camera een fluitje van een cent. Bovendien kun je de gemaakte beelden draadloos naar je smartphone of tablet sturen via wifi. Zo kun je direct je foto's delen met vrienden en familie, waar je ook bent. Kortom, de Kodak Pixpro AZ901 is de ideale metgezel voor.

Pluspunten
  • Dankzij de 90x optische zoom kun je onderwerpen van dichtbij en veraf fotograferen. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat bewegingsonscherpte door handtrillingen wordt verminderd. Met de 360 graden Scan Panorama functie kun je de volledige omgeving vastleggen in één foto.

Minpunten
  • Er is geen mogelijkheid om een externe microfoon of flitser aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Kodak Pixpro AZ901 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kodak Pixpro AZ901 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kodak Pixpro AZ901. Als je de Kodak Pixpro AZ901 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kodak Pixpro AZ901 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.