Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kodak WPZ2.

Specificaties Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera

Merk

Kodak

Fabrikantcode

WPZ2

Omschrijving van de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera

De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera is de ideale metgezel voor avontuurlijke fotografen die niet bang zijn om nat te worden. Deze camera is niet alleen waterbestendig tot een diepte van 15 meter, maar is ook stof- en schokbestendig, waardoor hij perfect is voor buitenactiviteiten, reizen en zelfs slechte weersomstandigheden. Met de Kodak Pixpro WPZ2 kun je niet alleen prachtige foto's maken, maar ook indrukwekkende videobeelden vastleggen in full hd resolutie met 30 frames per seconde. Dankzij de face-detection autofocus stelt de camera automatisch scherp op gezichten, waardoor je altijd scherpe en goed belichte portretten krijgt. Bovendien kun je zelfs in uitdagende lichtomstandigheden gedetailleerde foto's maken dankzij de ingebouwde flitser en de HDR-functie. Of je nu gaat snorkelen, duiken of gewoon geniet van een dagje aan het strand, de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera is de perfecte metgezel om al je bijzondere momenten vast te leggen. Met deze duurzame en betrouwbare camera hoef je je geen zorgen te maken over water, vuil of schokken. Dus ga op avontuur en leg al je herinneringen vast met de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera!

Pluspunten
  • Dankzij de waterdichte, stof- en schokbestendige behuizing kun je de camera gebruiken tijdens buitenactiviteiten en onder slechte weersomstandigheden. Maak foto's en film de onderwaterwereld in full hd met 30 frames per seconde, tot een diepte van 15 meter. Met de ingebouwde flitser en HDR-functie maak je gedetailleerde foto's in lastige lichtomstandigheden.

Minpunten
  • Er wordt geen micro SD-kaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. Als je de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.