Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kodak WPZ2BL.

Specificaties Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw

Merk

Kodak

Fabrikantcode

WPZ2BL

Omschrijving van de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw

De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw is de perfecte metgezel voor beginnende avontuurlijke fotografen. Of je nu van plan bent om te gaan snorkelen, duiken, wandelen of gewoon een dagje aan het strand doorbrengt, deze camera is bestand tegen water, stof en schokken. Met zijn waterdichte behuizing kun je de camera zelfs gebruiken tot een indrukwekkende diepte van 15 meter, waardoor je prachtige beelden kunt vastleggen van de onderwaterwereld. Met deze camera kun je niet alleen geweldige foto's maken, maar ook video's in full hd resolutie met 30 frames per seconde opnemen. Dit betekent dat je beelden kunt vastleggen die levensecht en vloeiend zijn, waardoor je herinneringen tot leven komen telkens wanneer je ze bekijkt. Dankzij de face-detection autofocus stelt de camera automatisch scherp op het gezicht, zodat je altijd scherpe en gedetailleerde foto's kunt maken, zelfs in lastige lichtomstandigheden. Een andere handige functie van deze camera is de ingebouwde flitser en HDR-functie. Hiermee kun je zelfs in situaties met weinig licht heldere en gedetailleerde foto's maken. Of je nu een prachtige zonsondergang fotografeert of een avontuurlijke onderwaterscène vastlegt, deze camera zorgt ervoor dat je geen enkel moment hoeft te missen. Dus ga op avontuur en leg je meest onvergetelijke momenten vast met de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw!

Pluspunten
  • Dankzij de waterdichte behuizing kun je de camera gebruiken tijdens een regenbui of buitenactiviteiten. Maak foto's en film de onderwaterwereld tot een diepte van 15 meter, waardoor je indrukwekkende beelden van vissen kunt vastleggen. Met de ingebouwde flitser en HDR-functie krijg je gedetailleerde foto's, zelfs in lastige lichtomstandigheden.

Minpunten
  • Er wordt geen micro SD-kaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. Als je de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.