Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Lenco LS-300BK

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Lenco LS-300BK. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lenco A003105.

Specificaties Lenco LS-300BK

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A003105

Omschrijving van de Lenco LS-300BK

Met de Lenco LS-300BK haal je echt alles in huis om te genieten van je vinylcollectie. Deze platenspeler wordt geleverd met 2 hoogwaardige speakers, zodat je direct aan de slag kunt. Maar dat is niet alles, want deze platenspeler heeft ook een handige autostop techniek. Dit betekent dat de plaat automatisch stopt wanneer deze aan het einde is, waardoor je geliefde vinyl niet beschadigd raakt. Maar de Lenco LS-300BK is meer dan alleen een platenspeler. Dankzij de bluetooth functie kun je ook je eigen muziek afspelen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Verbind eenvoudig je apparaat met de platenspeler en stream je favoriete nummers van bijvoorbeeld Spotify. Zo kun je genieten van het beste van twee werelden: de warme, authentieke klanken van je vinylplaten en de eindeloze muziekbibliotheek van het internet. En alsof dat nog niet genoeg is, komt de Lenco LS-300BK ook nog eens met een handige plastic kap. Deze kap beschermt niet alleen de platenspeler tegen stof, maar zorgt er ook voor dat je een beetje nostalgie kunt toevoegen aan je interieur. Dus waar wacht je nog op? Haal de Lenco LS-300BK in huis en geniet van de perfecte combinatie van ouderwets vinylplezier en moderne technologie.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde luidsprekers heb je alles wat je nodig hebt en kun je direct je platen afspelen. Met de autostopfunctie stopt de platenspeler automatisch, waardoor je platen niet beschadigd raken. Dankzij bluetooth kun je ook je digitale muziek naar de luidspreker streamen.

Minpunten
  • Jij draait geen 78 toeren platen af.

Veelgestelde vragen over de Lenco LS-300BK en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Lenco LS-300BK klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Lenco LS-300BK. Als je de Lenco LS-300BK wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Lenco LS-300BK is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.