Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Lenco LS-480WD

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Lenco LS-480WD. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lenco A004973.

Specificaties Lenco LS-480WD

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A004973

Omschrijving van de Lenco LS-480WD

De Lenco LS-480WD is een prachtige platenspeler die perfect past in elke huiselijke omgeving. Met deze elegante platenspeler kun je meteen genieten van je favoriete vinyl. Wat deze platenspeler uniek maakt, is dat Lenco deze voorziet van 2 ingebouwde speakers. Dankzij de anti-skate functie hoef je je geen zorgen te maken over overslaande naalden en kun je genieten van een gebalanceerd geluid. En als je liever naar muziek luistert via streamingdiensten zoals Spotify of Soundcloud, dan kun je ook digitaal muziek streamen dankzij de bluetooth-functie. Naast zijn uitstekende prestaties is deze platenspeler ook nog eens visueel aantrekkelijk. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig MDF-hout, wat een stijlvolle afwerking geeft die perfect past bij elk interieur. Bovendien is de platenspeler uitgerust met een handige plastic stofkap, waardoor er geen stof op de draaitafel komt. Zo blijft je platenspeler altijd schoon en klaar voor gebruik. Kortom, de Lenco LS-480WD is niet alleen een hoogwaardige platenspeler, maar ook een prachtige aanvulling op je interieur. Geniet van je favoriete vinyl met deze veelzijdige en stijlvolle platenspeler.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde luidsprekers ben je gereed om aan de slag te gaan met je vinyl. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Dankzij bluetooth kun je ook je digitale muziek naar de luidsprekers streamen.

Minpunten
  • Jij draait geen 78 toeren platen.

Veelgestelde vragen over de Lenco LS-480WD en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Lenco LS-480WD klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Lenco LS-480WD. Als je de Lenco LS-480WD wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Lenco LS-480WD is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.