zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Lenco LS-50 Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lenco LS-50GY.

Specificaties Lenco LS-50 Grijs

Merk

Lenco

Fabrikantcode

LS-50GY

Omschrijving van de Lenco LS-50 Grijs

Geniet van je favoriete vinylplaten met de Lenco LS-50. Deze platenspeler stelt je in staat om je geliefde platen af te spelen op drie snelheden: 33, 45 en 78 toeren per minuut. Met zijn elegante grijze design is de LS-50 niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De Lenco LS-50 is voorzien van twee ingebouwde stereo luidsprekers, waardoor je direct kunt genieten van je muziek zonder dat je een externe geluidsinstallatie nodig hebt. Wil je de muziek toch liever over hifi speakers afspelen? Geen probleem! Dankzij de ingebouwde voorversterker heb je geen phono ingang nodig om een receiver of versterker aan te sluiten. Een unieke eigenschap van de LS-50 is de opname functie. Met deze functie kun je eenvoudig je favoriete muziek opnemen op een USB-stick. Steek de USB-stick in de platenspeler en de muziek wordt automatisch opgeslagen. Op deze manier kun je de nummers gemakkelijk overzetten naar je laptop of smartphone en ze overal met je meenemen. Met de Lenco LS-50 haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een handig apparaat om je vinylmuziek te digitaliseren.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde luidsprekers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Je kunt de platenspeler direct op een receiver aansluiten zonder een voorversterker.

Minpunten
  • De speler heeft geen batterij voor draadloos gebruik.

Veelgestelde vragen over de Lenco LS-50 Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Lenco LS-50 Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Lenco LS-50 Grijs. Als je de Lenco LS-50 Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Lenco LS-50 Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals