zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Lenco LS-50 Hout. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lenco LS-50WD.

Specificaties Lenco LS-50 Hout

Merk

Lenco

Fabrikantcode

LS-50WD

Omschrijving van de Lenco LS-50 Hout

Met de Lenco LS-50 Hout kun je genieten van al je favoriete platen. Plaats simpelweg je geliefde vinylplaat op de platenspeler en laat hem draaien op 33, 45 of 78 toeren per minuut. Deze unieke platenspeler is uitgerust met twee ingebouwde stereo luidsprekers, waardoor je kunt genieten van muziek zonder dat je een aparte muziekinstallatie nodig hebt. Als je echter de muziek wilt beluisteren via hifi-luidsprekers, hoef je je geen zorgen te maken over een phono-ingang. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je eenvoudig een receiver of versterker aansluiten. Bovendien beschikt deze fantastische platenspeler over een handige opnamefunctie. Je kunt eenvoudig de muziek opnemen op een USB-stick. Plaats simpelweg de USB-stick in de platenspeler en de muziek wordt automatisch opgeslagen. Op deze manier kun je de nummers gemakkelijk overzetten naar je laptop of smartphone. De Lenco LS-50 Hout is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een geweldige manier om je liefde voor vinylplaten te vieren. Met zijn stijlvolle houten ontwerp en geavanceerde functies biedt deze platenspeler een unieke luisterervaring. Haal herinneringen op aan vervlogen tijden terwijl je geniet van de warme klanken van je favoriete platen. Kortom, de Lenco LS-50 Hout is de perfecte keuze.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde luidsprekers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Je kunt de platenspeler rechtstreeks op een receiver aansluiten, zonder voorversterker.

Minpunten
  • De speler heeft geen batterij voor draadloos gebruik.

Veelgestelde vragen over de Lenco LS-50 Hout en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Lenco LS-50 Hout klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Lenco LS-50 Hout. Als je de Lenco LS-50 Hout wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Lenco LS-50 Hout is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals