Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Lenco LS-600WA

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Lenco LS-600WA. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lenco A005070.

Specificaties Lenco LS-600WA

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A005070

Omschrijving van de Lenco LS-600WA

Met de Lenco LS-600WA kun je eindeloos genieten van je geliefde vinylplaten. Deze platenspeler is voorzien van een geïntegreerde magnetische cartridge, waardoor de naald minder druk uitoefent op de groeven. Dit resulteert niet alleen in een langere levensduur van je platen, maar ook in een hoogwaardige geluidskwaliteit. Dankzij de anti-skate functie hoef je je geen zorgen te maken over overslaande platen en blijft het geluid te allen tijde perfect in balans. De Lenco LS-600WA biedt echter meer dan alleen het afspelen van vinyl. Met de ingebouwde Bluetooth-functie kun je ook digitaal naar je favoriete muziek luisteren via bijvoorbeeld Spotify of Soundcloud. Zo heb je altijd toegang tot een eindeloze muziekbibliotheek. Bovendien wordt de platenspeler geleverd met hoogwaardige speakers, zodat je direct aan de slag kunt. Naast zijn indrukwekkende prestaties is de Lenco LS-600WA ook nog eens een lust voor het oog. Dankzij de stijlvolle MDF-behuizing heeft deze platenspeler een elegante uitstraling die perfect past in elk interieur. Kortom, met de Lenco LS-600WA haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een waar designstuk dat je muzikale ervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde bewegende magnetische cartridge blijven uw platen langer goed. Anti-skating houdt de naald en toonarm in balans voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Dankzij bluetooth kunt u uw digitale muziek ook naar de luidspreker streamen.

Minpunten
  • Jij draait geen 78 toeren platen af.

Veelgestelde vragen over de Lenco LS-600WA en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Lenco LS-600WA klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Lenco LS-600WA. Als je de Lenco LS-600WA wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Lenco LS-600WA is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.