Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. LG DS60Q

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de LG DS60Q. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze LG DS60Q.CDEULLK.

Specificaties LG DS60Q

Merk

LG

Fabrikantcode

DS60Q.CDEULLK

Omschrijving van de LG DS60Q

Met de LG DS60Q soundbar worden je films en series naar een geheel nieuw niveau getild. Deze soundbar wordt geleverd met een subwoofer die zorgt voor de meest indrukwekkende lage tonen. Zo word je niet alleen getrakteerd op een helder geluid van de soundbar, maar ook op een krachtige bas die je zintuigen prikkelt. Wat deze soundbar extra speciaal maakt, is de TV Sound Mode Share functie. Als je een LG tv hebt, maakt deze functie gebruik van de geavanceerde geluidsprocessor van je tv en past het geluid van de soundbar automatisch aan op wat je aan het kijken bent. Of je nu een spannende actiefilm, een romantische komedie of een intense serie kijkt, de LG DS60Q zorgt ervoor dat je het geluid ervaart zoals het bedoeld is. Een ander opvallend kenmerk van deze soundbar is de ondersteuning van Hi-res audio. Hierdoor kun je muziekbestanden van hoge kwaliteit afspelen en genieten van de kleinste details in de muziek. Na het kijken van een film of serie kun je dus ook nog eens heerlijk ontspannen met je favoriete artiesten en nummers. De LG DS60Q soundbar is een alles-in-één oplossing voor een meeslepende geluidsbeleving bij al je entertainmentervaringen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde subwoofer kan je luisteren naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. TV Sound Mode Share maakt gebruik van de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je aan het kijken bent. Deze soundbar is geschikt voor het afspelen van Hi-res audio bestanden, zodat je kunt genieten van muziek in hoge kwaliteit.

Minpunten
  • The soundbar heeft geen achterluidsprekers.

Veelgestelde vragen over de LG DS60Q en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de LG DS60Q klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de LG DS60Q. Als je de LG DS60Q wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de LG DS60Q is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.