Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. LG DS75Q

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de LG DS75Q. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze LG DS75Q.DDEULLK.

Specificaties LG DS75Q

Merk

LG

Fabrikantcode

DS75Q.DDEULLK

Omschrijving van de LG DS75Q

Ervaar een meeslepend geluid met de LG DS75Q. Deze soundbar is uitgerust met de geavanceerde Dolby Atmos technologie, waardoor het geluid via het plafond wordt weerkaatst en naar jouw luisterpositie wordt gestuurd. Hierdoor wordt een realistische surround sound gecreëerd, alsof je daadwerkelijk midden in de actie zit. Met de meegeleverde subwoofer geniet je niet alleen van heldere tonen, maar ook van diepe bassen. Hierdoor komt elke scène tot leven en wordt je filmervaring intenser dan ooit tevoren. De LG DS75Q is niet alleen geschikt voor een optimale geluidsbeleving bij films, maar ook voor het verbeteren van het geluid bij je favoriete tv-programma's. Dankzij de TV Sound Mode Share-functie maakt de soundbar gebruik van de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid automatisch aan op wat je kijkt. Zo geniet je altijd van een perfect afgestemd geluid, of je nu een spannende actiefilm kijkt of ontspannen naar een romantische comedy kijkt. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je de soundbar eenvoudig vanuit je luie stoel, zodat je altijd de volledige controle hebt over je geluidsbeleving. Kortom, met de LG DS75Q haal je een indrukwekkende soundbar in huis die je film- en tv-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid door het plafond naar je luisterpositie, waardoor je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de meegeleverde subwoofer kun je naar de diepste tonen luisteren, naast het heldere geluid van de soundbar. TV Sound Mode Share maakt gebruik van de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je aan het kijken bent.

Minpunten
  • Deze soundbar heeft minder ingebouwde speakers dan de LG DS80QY, wat resulteert in een minder indrukwekkende geluidsweergave.

Veelgestelde vragen over de LG DS75Q en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de LG DS75Q klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de LG DS75Q. Als je de LG DS75Q wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de LG DS75Q is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.