Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. LG DS95QR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de LG DS95QR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze LG DS95QR.DDEULLK.

Specificaties LG DS95QR

Merk

LG

Fabrikantcode

DS95QR.DDEULLK

Omschrijving van de LG DS95QR

De LG DS95QR zorgt ervoor dat je kunt genieten van een echte surround sound ervaring. Deze soundbar wordt geleverd met bijbehorende achterspeakers, waardoor het geluid van alle kanten op je afkomt. Met behulp van Dolby Atmos wordt het geluid zelfs via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor het lijkt alsof je je bevindt in een echte bioscoop, maar dan gewoon lekker thuis op de bank. Naast het heldere geluid van de soundbar, kun je ook genieten van de diepste bass-tonen dankzij de meegeleverde subwoofer. Dit zorgt voor een nog intensere geluidsbeleving. Bovendien, als je een LG tv hebt, maakt de TV Sound Mode Share functie gebruik van de geluidsprocessor van je tv en past het geluid van de soundbar automatisch aan op wat je aan het kijken bent. Zo ben je altijd verzekerd van het beste geluid, afgestemd op jouw kijkervaring. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je de soundbar eenvoudig vanaf je luie stoel bedienen. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en maakt het mogelijk om moeiteloos te wisselen tussen verschillende geluidsinstellingen. Kortom, met de LG DS95QR haal je niet alleen een geweldige soundbar in huis, maar ook een complete thuisbioscoopervaring waar je keer op keer van zult genieten.

Pluspunten
  • Met behulp van de achterluidsprekers geniet je van echte surround sound. Dankzij de meegeleverde subwoofer worden de diepste tonen toegevoegd aan het heldere geluid van de soundbar. Met TV Sound Mode Share wordt de geluidsprocessor van je LG tv gebruikt om het geluid van de soundbar aan te passen aan wat je aan het kijken bent.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, dien je zelf een HDMI-kabel aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de LG DS95QR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de LG DS95QR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de LG DS95QR. Als je de LG DS95QR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de LG DS95QR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.