Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. LG DSC9S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de LG DSC9S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze LG DSC9S.DDEULLK.

Specificaties LG DSC9S

Merk

LG

Fabrikantcode

DSC9S.DDEULLK

Omschrijving van de LG DSC9S

Met de LG DSC95S soundbar krijg je een unieke geluidservaring die je diepste zintuigen zal prikkelen. Deze soundbar wordt geleverd met een subwoofer, waardoor je de bastonen nog intenser kunt voelen en volledig kunt opgaan in je favoriete films en series. Maar dat is nog niet alles! De LG DSC95S is uitgerust met Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Hierdoor lijkt het alsof het geluid vanuit alle kanten komt en word je volledig ondergedompeld in de muziek of film. Om het nog gemakkelijker te maken, wordt de soundbar geleverd met een handige muurbeugel waarmee je hem eenvoudig kunt bevestigen aan je LG OLED C televisie. Bovendien kun je de soundbar bedienen met je stem dankzij de ingebouwde Alexa en Google Assistant spraakassistent. Hiermee kun je moeiteloos je favoriete nummers afspelen, het volume aanpassen en nog veel meer. Maar het wordt nog beter! Je kunt de LG DSC95S soundbar via wifi verbinden met je andere LG speakers, waardoor je een indrukwekkende multiroom opstelling kunt creëren. Hiermee kun je in elke kamer van je huis genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je met de LG DSC95S ook een surround opstelling creëren, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Kortom, met de LG DSC95S soundbar haal je niet.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde subwoofer kunt u genieten van de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar uw luisterpositie, waardoor u kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de bijgeleverde muurbeugel kunt u de soundbar onder de LG OLED C-televisie bevestigen.

Minpunten
  • Bij de LG DS95QR worden er geen achterspeakers meegeleverd voor een echte surround sound.

Veelgestelde vragen over de LG DSC9S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de LG DSC9S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de LG DSC9S. Als je de LG DSC9S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de LG DSC9S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.