Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. LG DSP8YA

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de LG DSP8YA. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze LG DSP8YA.

Specificaties LG DSP8YA

Merk

LG

Fabrikantcode

DSP8YA

Omschrijving van de LG DSP8YA

Met de LG DSP8YA word je ondergedompeld in een intense film- en seriebeleving. Deze 3.1.2-kanaals soundbar is voorzien van virtuele Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie stuurt. Dit geeft je het gevoel alsof je daadwerkelijk langsrijdende auto's hoort in een film. Bovendien kun je de soundbar ook spraakgestuurd bedienen als je al over een speaker met ingebouwde spraakassistent beschikt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld via Google een nummer overslaan zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Na het kijken van een spannende film kun je met de LG DSP8YA ook genieten van je favoriete muziek. Dankzij de bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast en Spotify Connect functionaliteiten kun je draadloos je nummers streamen naar de soundbar. Zo kun je na een intense filmsessie heerlijk ontspannen met je favoriete deuntjes. Met de LG DSP8YA haal je niet alleen een hoogwaardige soundbar in huis, maar ook een complete entertainmentsensatie die al je zintuigen prikkelt.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Als je al een luidspreker met een ingebouwde spraakassistent hebt, kun je de soundbar ook met spraak bedienen. Stuur draadloos je favoriete nummers naar de soundbar via bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast of Spotify Connect.

Minpunten
  • Met deze 3.1.2-kanaals soundbar geniet je van een minder gedetailleerd geluid dan met de LG DSP9YA, die 5.1.2-kanaals is.

Veelgestelde vragen over de LG DSP8YA en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de LG DSP8YA klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de LG DSP8YA. Als je de LG DSP8YA wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de LG DSP8YA is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.