Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. LG DSP9YA

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de LG DSP9YA. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze LG DSP9YA.

Specificaties LG DSP9YA

Merk

LG

Fabrikantcode

DSP9YA

Omschrijving van de LG DSP9YA

Met de LG DSP9YA bevind je je middenin de spannende actie van je favoriete film. Deze 5.1.2-kanaals soundbar is uitgerust met virtuele Dolby Atmos, een revolutionaire technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie stuurt. Hierdoor lijkt het alsof je daadwerkelijk ondergedompeld wordt in de geluidservaring, bijvoorbeeld wanneer een vliegtuig in de film over je heen vliegt. Een unieke functie van de LG DSP9YA is de ingebouwde Google Assistant, waarmee je de soundbar eenvoudig kunt bedienen met spraakopdrachten. Dus als je na het kijken van een film zin hebt om naar muziek te luisteren, stream je draadloos je favoriete nummers naar de soundbar via bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast of Spotify. Hierdoor geniet je niet alleen van het heldere geluid van de soundbar, maar ook van krachtige lage tonen dankzij de meegeleverde subwoofer. Met de LG DSP9YA haal je een hoogwaardige soundbar in huis die je filmervaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Of je nu wilt genieten van een meeslepend geluid bij het kijken van een film of wilt ontspannen met je favoriete muziek, deze soundbar biedt alles wat je nodig hebt voor een indrukwekkende audio-ervaring.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt effecten door het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid een extra ruimtelijke ervaring geeft. Met de ingebouwde Google Assistent kun je de soundbar bedienen met spraakopdrachten. Stream draadloos je favoriete nummers naar de soundbar via bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast of Spotify Connect.

Minpunten
  • Als je een surround set met achterluidsprekers wilt, dan kies je voor de LG DSP11RA.

Veelgestelde vragen over de LG DSP9YA en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de LG DSP9YA klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de LG DSP9YA. Als je de LG DSP9YA wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de LG DSP9YA is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.