Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Logitech Bluetooth Audio Adapter

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Logitech Bluetooth Audio Adapter. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Logitech 980-000912.

Specificaties Logitech Bluetooth Audio Adapter

Merk

Logitech

Fabrikantcode

980-000912

Omschrijving van de Logitech Bluetooth Audio Adapter

Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter kun je moeiteloos draadloos muziek afspelen op vrijwel alle speakers met behulp van elk bluetooth apparaat. Sluit eenvoudigweg de adapter aan op je speakers en maak met één druk op de knop verbinding via bluetooth met je telefoon, laptop, netbook, tablet of PC. Het installeren van software is niet nodig, waardoor je direct kunt genieten van je favoriete muziekcollectie, YouTube of een muziekstreamingdienst. De compacte vormgeving van de Logitech Bluetooth Audio Adapter zorgt ervoor dat hij discreet achter je speakers kan worden geplaatst, waardoor hij niet zichtbaar is. Je kunt dus moeiteloos genieten van draadloos geluid zonder dat het esthetische aspect wordt aangetast. Let op: dit is een ontvanger en geen zender. Dit betekent dat je de audiostreamer niet kunt gebruiken om geluid van je tv via deze adapter naar je speakers te sturen. Bovendien is hij niet geschikt voor gebruik in de auto. Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis dat je muziekervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Geschikt voor elk Bluetooth-apparaat. Het is mogelijk om meerdere apparaten te verbinden. Zeer compact, neemt dus niet veel ruimte in beslag.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om door muren heen te verbinden.

Veelgestelde vragen over de Logitech Bluetooth Audio Adapter en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Logitech Bluetooth Audio Adapter klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Logitech Bluetooth Audio Adapter. Als je de Logitech Bluetooth Audio Adapter wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Logitech Bluetooth Audio Adapter is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.