Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Magnat D146230.

Specificaties Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk)

Merk

Magnat

Fabrikantcode

D146230

Omschrijving van de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk)

Maak je home cinema set compleet met de Magnat Signature Center 53 in het zwart. Deze speaker is speciaal ontworpen om in het midden van je surround opstelling te plaatsen, recht onder je televisie. Dankzij het unieke 3-weg ontwerp geniet je van een perfecte balans tussen lage, midden- en hoge tonen. Of het nu gaat om dialogen of explosieve geluiden, met deze hifi speaker komt alles tot leven. De Magnat Signature Center 53 is voorzien van een handige basreflexpoort aan de achterkant van de speaker. Dit zorgt voor een diepere basweergave, waardoor je nog meer opgaat in je favoriete films en series. De speaker is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven in een elegante zwarte kleur. Hierdoor past hij moeiteloos in ieder interieur. Met de Magnat Signature Center 53 haal je een hoogwaardige speaker in huis die garant staat voor een meeslepende home cinema ervaring. Of je nu geniet van een spannende actiefilm of een romantische komedie, deze speaker laat je keer op keer versteld staan. Voeg een nieuwe dimensie toe aan je kijkervaring en beleef films en series zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Het 3-weg ontwerp zorgt voor een evenwichtige balans tussen de lage, midden- en hoge tonen. De basreflexpoort aan de achterkant verbetert de geluidskwaliteit van de lage tonen.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk). Als je de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Magnat Signature Center 53 Zwart (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.