Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Magnat D1009420R.

Specificaties Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts

Merk

Magnat

Fabrikantcode

D1009420R

Omschrijving van de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts

Met de Magnat Transpuls 1000 haal je een indrukwekkende zuilspeaker in huis die perfect is voor grote woonkamers. Deze speaker is uitgerust met een geavanceerd 3-weg ontwerp, waardoor zowel de lage, midden- als hoge frequenties met ongeëvenaarde precisie worden weergegeven. Het resultaat is een gedetailleerd en meeslepend geluid dat je volledig onderdompelt in je favoriete muziek. Wat deze speaker extra bijzonder maakt, is de handige plaatsing van de basreflex poort aan de voorkant. Hierdoor kun je de speaker dichter bij de muur plaatsen, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Daarnaast is de speaker ontworpen om naar achteren te leunen, zodat het geluid op oorhoogte wordt gericht. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde geluidsspreiding in de kamer, waardoor je overal kunt genieten van een helder en gebalanceerd geluid. Met de Magnat Transpuls 1000 Rechts kun je ook een stereopaar creëren, waardoor je kunt genieten van een meeslepende stereoweergave. Deze speaker is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn stijlvolle en moderne design past hij perfect in elk interieur. Haal de Magnat Transpuls 1000 in huis en breng je luisterervaring naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • Het 3-weg ontwerp zorgt voor een heldere balans tussen de lage, midden en hoge tonen. - The 3-way design zorgt ervoor dat er een heldere balans is tussen lage, midden en hoge tonen. Doordat de basreflex poort aan de voorkant van de speaker zit, plaats je hem dichter bij de muur. - Omdat de basreflex poort zich aan de voorkant van de speaker bevindt, kan je hem dichter bij de muur plaatsen. Dankzij de hoek van de behuizing staat de speaker naar je luisterhoogte gericht. - Door de hoek van de behuizing is de speaker gericht naar je luisterhoogte.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts. Als je de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Magnat Transpuls 1000 Speaker Rechts is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.