Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Marantz Melody X Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Marantz Melody X Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Marantz M-CR612/1SG.

Specificaties Marantz Melody X Zilver

Merk

Marantz

Fabrikantcode

M-CR612/1SG

Omschrijving van de Marantz Melody X Zilver

Met de Marantz Melody X Zilver haal je een receiver in huis die niet alleen geweldig klinkt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Dit veelzijdige systeem is het middelpunt van je speakersysteem en biedt talloze afspeelmogelijkheden. Een van de hoogtepunten van de Marantz Melody X Zilver is de integratie met het HEOS multiroom systeem. Hierdoor kun je moeiteloos je favoriete muziek streamen door het hele huis. Of je nu ontspannen wilt genieten van rustige jazz in de woonkamer of een feestje wilt bouwen met opzwepende beats in de keuken, met deze receiver is het allemaal mogelijk. Naast de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via Bluetooth, biedt de Marantz Melody X Zilver ook ondersteuning voor Apple AirPlay 2. Dit betekent dat je je iPhone eenvoudig kunt koppelen en muziek kunt afspelen in elke kamer van je huis. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze receiver ook over een DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van ruisvrije radio-uitzendingen. En vergeet niet je oude cd-collectie! Met de Marantz Melody X Zilver kun je ook naar je favoriete cd's luisteren en herontdekken. Kortom, met de Marantz Melody X Zilver haal je een krachtige en veelzijdige receiver in huis met talloze afspeelmogelijkheden. Of je nu draadloos wilt streamen, naar de radio wilt luisteren of je oude cd's wilt.

Pluspunten
  • Integreer de ontvanger met het HEOS multiroom systeem en stream muziek door heel je huis. Je kunt muziek streamen naar de ontvanger via Bluetooth of Apple AirPlay 2, vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de DAB+ tuner kun je genieten van een storingsvrije radiokwaliteit.

Minpunten
  • Deze is geen AV-receiver, dus het is niet geschikt voor het opzetten van een home cinema surround geluidssysteem. Je sluit een platenspeler niet aan via een phono-ingang.

Veelgestelde vragen over de Marantz Melody X Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Marantz Melody X Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Marantz Melody X Zilver. Als je de Marantz Melody X Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Marantz Melody X Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.