Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Marantz NR1510 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Marantz NR1510 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Marantz NR1510/N1B.

Specificaties Marantz NR1510 Zwart

Merk

Marantz

Fabrikantcode

NR1510/N1B

Omschrijving van de Marantz NR1510 Zwart

Met de Marantz NR1510 Zwart creëer je je eigen home cinema opstelling en geniet je van een meeslepend geluid. Dankzij de geavanceerde 192 kHz / 24 bit DAC en Hi-res ondersteuning worden zelfs de kleinste nuances in de muziekbestanden hoorbaar. FLAC en WAV bestanden worden met de hoogste kwaliteit afgespeeld, zodat je kunt genieten van een ongeëvenaarde audiobeleving. Naast de uitstekende geluidskwaliteit biedt de Marantz NR1510 ook handige streamingmogelijkheden. Met ingebouwde streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen, mits je een abonnement hebt voor deze diensten. Bovendien kun je de versterker bedienen met spraakcommando's, mits je beschikt over de spraakbesturingssystemen van Alexa, Google Assistent of Siri. Dankzij de Bluetooth en AirPlay 2 functies kun je ook draadloos muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of computer. Zo heb je altijd en overal toegang tot je favoriete muziek. De Marantz NR1510 Zwart is niet alleen een krachtige en veelzijdige receiver, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je home cinema setup. Met zijn strakke zwarte design past hij perfect in elke moderne interieurstijl. Kortom, met de Marantz NR1510 Zwart haal je alles uit je home cinema ervaring en geniet je van een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Pluspunten
  • Je kunt genieten van een gedetailleerde geluidsweergave dankzij de 192 kHz / 24 bit DAC en ondersteuning voor Hi-res bestandstypes. Je kunt moeiteloos muziek streamen via de ingebouwde streamingdiensten van Spotify, Deezer en Tidal. Als je spraakbesturingssystemen zoals Alexa, Google Assistent of Siri hebt, kun je de versterker bedienen met spraakcommando's.

Minpunten
  • De versterker heeft geen 4K upscaling, dus de beelden zijn minder gedetailleerd.

Veelgestelde vragen over de Marantz NR1510 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Marantz NR1510 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Marantz NR1510 Zwart. Als je de Marantz NR1510 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Marantz NR1510 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.