Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Marantz PM6007 Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Marantz PM6007 Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Marantz PM6007/N1SG.

Specificaties Marantz PM6007 Zilver

Merk

Marantz

Fabrikantcode

PM6007/N1SG

Omschrijving van de Marantz PM6007 Zilver

De Marantz PM6007 Zilver is de perfecte versterker om te genieten van je favoriete muziek in een ongekende geluidskwaliteit. Met de hoogwaardige DAC (Digital-Analog Converter) wordt elk detail in de geluidsweergave nauwkeurig gereproduceerd, zodat je elk instrument en elke stem duidelijk kunt horen. Of je nu luistert naar je digitale muziekbibliotheek via de USB- of optische aansluiting, of je draaitafel aansluit via de phono-ingang, de Marantz PM6007 biedt een optimale audioprestatie. Wat deze versterker echt bijzonder maakt, is de metalen behuizing die de analoge en digitale aansluitingen van elkaar scheidt. Dit minimaliseert de kans op interferentie en zorgt voor een zuivere signaaloverdracht. Bovendien is de phono-ingang uitgerust met een FET-ingang, waardoor het signaal van je geliefde vinylplaten puur en onvervormd wordt weergegeven. Je zult versteld staan van de helderheid en de warmte van het geluid dat deze versterker produceert. Met de Marantz PM6007 Zilver haal je niet alleen een hoogwaardige versterker in huis, maar ook een elegant en stijlvol apparaat. Het zilveren design past perfect in elke interieurstijl en zal een eyecatcher zijn in je muziekruimte. Deze versterker is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en dat zie je en hoor je terug in de kwaliteit van het geluid. Geniet van een mees.

Pluspunten
  • Je geniet van een gedetailleerde geluidsweergave dankzij de hoogwaardige DAC. De analoge en digitale uitgangen worden van elkaar afgeschermd door de metalen behuizing. Er is een phono-ingang op de versterker om een platenspeler op aan te sluiten.

Minpunten
  • Je stuurt geen muziek naar de versterker via bluetooth of wifi streaming.

Veelgestelde vragen over de Marantz PM6007 Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Marantz PM6007 Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Marantz PM6007 Zilver. Als je de Marantz PM6007 Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Marantz PM6007 Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.