Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Marshall Uxbridge Alexa Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Marshall Uxbridge Alexa Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Marshall 188855.

Specificaties Marshall Uxbridge Alexa Wit

Merk

Marshall

Fabrikantcode

188855

Omschrijving van de Marshall Uxbridge Alexa Wit

Met de Marshall Uxbridge Alexa in het wit haal je het maximale uit je favoriete nummers. Deze speaker kan worden bediend via Amazon Alexa met behulp van spraakopdrachten. Je kunt bijvoorbeeld aan Alexa vragen om het volume aan te passen of een nummer over te slaan. Dankzij de mogelijkheid om 2 Marshall Uxbridge Alexa speakers met elkaar te koppelen via de Amazon Echo app, kun je genieten van stereogeluid. Hierdoor komt het geluid zowel van links als rechts, wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Met de bijbehorende app of de knoppen op de speaker kun je de geluidsinstellingen van de Uxbridge Alexa aanpassen. Je kunt kiezen voor meer bass of treble, afhankelijk van wat je aan het luisteren bent. Zo kun je het geluid precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en genieten van een heldere en krachtige audiokwaliteit. Bovendien heeft deze speaker een strak en stijlvol ontwerp, waardoor hij een echte eyecatcher is in elke ruimte. Met de Marshall Uxbridge Alexa haal je niet alleen geweldig geluid in huis, maar ook een elegante toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Amazon Alexa kun je de luidspreker bedienen met spraakopdrachten. Verbind twee luidsprekers met elkaar via wifi en creëer een stereogeluidservaring. Je kunt de geluidsinstellingen van de luidspreker aanpassen met de knoppen bovenop de luidspreker of via de Marshall voice App.

Minpunten
  • De spreker kan alleen bediend worden met spraak via Amazon Alexa

    .

    Als je Google Home gebruikt, kies dan voor de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant.

Veelgestelde vragen over de Marshall Uxbridge Alexa Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Marshall Uxbridge Alexa Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Marshall Uxbridge Alexa Wit. Als je de Marshall Uxbridge Alexa Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Marshall Uxbridge Alexa Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.