Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Marshall Uxbridge Alexa Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Marshall Uxbridge Alexa Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Marshall 188853.

Specificaties Marshall Uxbridge Alexa Zwart

Merk

Marshall

Fabrikantcode

188853

Omschrijving van de Marshall Uxbridge Alexa Zwart

Met de Marshall Uxbridge Alexa in het zwart haal je het beste uit je favoriete nummers. Deze speaker kan bediend worden met spraakopdrachten via Amazon Alexa, waardoor je Alexa kunt vragen om het volume aan te passen of een nummer over te slaan. Maar dat is niet alles! Je kunt ook twee Marshall Uxbridge Alexa speakers met elkaar verbinden via de Amazon Echo app, zodat je kunt genieten van een meeslepend stereo geluid. Hierdoor komt het geluid zowel van links als van rechts, waardoor je je helemaal kunt onderdompelen in de muziek. Niet alleen kun je de geluidsinstellingen aanpassen via de app, maar ook met de handige knoppen op de speaker zelf. Of je nu op zoek bent naar meer bass of treble, je kunt het geluid helemaal naar wens aanpassen, zodat het perfect aansluit bij wat je op dat moment aan het luisteren bent. Daarnaast heeft de Marshall Uxbridge Alexa een strak en stijlvol design, waardoor hij een echte eyecatcher is in elke kamer. Met zijn compacte formaat past hij bovendien gemakkelijk op elk oppervlak. Haal de Marshall Uxbridge Alexa in het zwart in huis en geniet van een ongeëvenaarde geluidservaring!

Pluspunten
  • Met behulp van de ingebouwde Amazon Alexa bedien je de luidspreker met spraakopdrachten. Verbind twee luidsprekers via wifi en creëer een stereogeluidservaring. Je kunt de geluidsinstellingen van de luidspreker aanpassen met de knoppen bovenop de luidspreker of via de Marshall voice-app.

Minpunten
  • De luidspreker kan alleen worden bediend via spraakopdrachten met Amazon Alexa

    .

    Als je gebruikmaakt van Google Home, kies je voor de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant.

Veelgestelde vragen over de Marshall Uxbridge Alexa Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Marshall Uxbridge Alexa Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Marshall Uxbridge Alexa Zwart. Als je de Marshall Uxbridge Alexa Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Marshall Uxbridge Alexa Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.