Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mu-so QB 2nd Gen

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Mu-so QB 2nd Gen. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Naim 00-019-0025.

Specificaties Mu-so QB 2nd Gen

Merk

Naim

Fabrikantcode

00-019-0025

Omschrijving van de Mu-so QB 2nd Gen

Met de Mu-so QB 2nd gen geniet je van draadloos muziek streamen en creëer je een meeslepend multiroom geluidssysteem. Deze krachtige wifi speaker is uitgerust met talloze streaming mogelijkheden, zoals ingebouwde Chromecast, bluetooth, AirPlay 2 en Spotify Connect. Hierdoor heb je eindeloze keuzes om je favoriete muziek te streamen. Met de Chromecast heb je toegang tot honderden apps, zoals Soundcloud of Deezer, terwijl je via AirPlay 2 probleemloos muziek van je Apple apparaten kunt streamen. Met de Mu-so QB 2nd gen kun je deze wifi speaker toevoegen aan je bestaande multiroom systeem, waardoor je in verschillende kamers van je huis kunt genieten van dezelfde muziek of verschillende nummers kunt afspelen. Je kunt de speaker eenvoudig koppelen met andere Naim speakers om een indrukwekkende geluidsbeleving te creëren. Daarnaast kun je ook gemakkelijk een multiroom systeem opzetten via AirPlay 2 of met behulp van de ingebouwde Chromecast. De veelzijdigheid van de Mu-so QB 2nd gen gaat verder dan alleen draadloos streamen. Met de analoge audio-ingang kun je ook een televisie, game console of bedrade speakers aansluiten op de Mu-So. Hierdoor kun je genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit tijdens het kijken van je favoriete films of het spelen van games. Het strakke en stijlvolle ontwerp van de Mu-so QB 2nd gen voegt bovendien een v.

Pluspunten
  • Je streamt draadloos muziek via Bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect. Verbind meerdere speakers met elkaar en maak een multiroom geluidssysteem. Sluit een televisie, gameconsole of andere speakers aan op de wifi-speaker met een snoer.

Minpunten
  • Deze luidspreker heeft geen ingebouwde spraakassistent.

Veelgestelde vragen over de Mu-so QB 2nd Gen en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Mu-so QB 2nd Gen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Mu-so QB 2nd Gen. Als je de Mu-so QB 2nd Gen wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Mu-so QB 2nd Gen is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.