Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Naim Mu-So 2

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Naim Mu-So 2. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Naim 00-019-0024.

Specificaties Naim Mu-So 2

Merk

Naim

Fabrikantcode

00-019-0024

Omschrijving van de Naim Mu-So 2

De Naim Mu-So 2 is de ultieme audio-ervaring voor muziekliefhebbers en filmliefhebbers. Met zijn ingebouwde drivers en krachtige processor levert deze wifi-luidspreker een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je naar een andere dimensie van geluid brengt. Maar dat is niet alles - deze veelzijdige speaker kan ook dienen als een hoogwaardige soundbar voor je televisie, waardoor je een meeslepende audio-ervaring krijgt bij het kijken van je favoriete films en series. Een van de opvallende kenmerken van de Naim Mu-So 2 is de mogelijkheid om meerdere speakers met elkaar te verbinden, waardoor je een multiroom geluidsopstelling in huis kunt creëren. Verspreid de muziek door meerdere kamers of geniet van een naadloze audio-ervaring in één ruimte - de keuze is aan jou. Met de intuïtieve Naim app heb je volledige controle over de speaker, inclusief de geluidsinstellingen. Pas het volume aan, stel de equalizer in en personaliseer de geluidsweergave naar jouw voorkeur, allemaal rechtstreeks vanaf je smartphone. De Naim Mu-So 2 is niet zomaar een luidspreker, het is een krachtig audio-instrument dat de geluidswereld op zijn kop zet. Geniet van een meeslepende luisterervaring en een verbeterd geluid bij het kijken van je favoriete films en series. Haal het beste uit je muziek en geef je huis een upgrade met de Naim Mu-So 2.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende beoordeling op kwaliteit kun je genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit. Door de ingebouwde Google Chromecast kun je draadloos naar muziek en streamingdiensten luisteren. Met extra Naim-luidsprekers kun je gemakkelijk een multiroom-opstelling creëren en muziek in het hele huis streamen.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde spraakassistent voor spraakbesturing.

Veelgestelde vragen over de Naim Mu-So 2 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Naim Mu-So 2 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Naim Mu-So 2. Als je de Naim Mu-So 2 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Naim Mu-So 2 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.