Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Coolpix P1000

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Coolpix P1000. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VQA060EA.

Specificaties Nikon Coolpix P1000

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VQA060EA

Omschrijving van de Nikon Coolpix P1000

Met de Nikon Coolpix P1000 leg je moeiteloos zelfs de kleinste details vast, dankzij de indrukwekkende 125x optische zoom. Maar dat is nog niet alles, want met de 250x digitale zoom kun je het zoombereik nog verder uitbreiden. Of je nu op safari gaat en wil fotograferen vanaf een grote afstand, of gewoon graag gedetailleerde foto's maakt, deze camera is jouw perfecte metgezel. Met de 16 megapixel camera maak je scherpe en heldere beelden, terwijl het diafragma van f/2.8 zorgt voor een lichtsterke lens. Hierdoor kun je zelfs in donkere omstandigheden gedetailleerde opnames maken. De Nikon Coolpix P1000 biedt niet alleen uitstekende fotokwaliteit, maar is ook ideaal voor het maken van prachtige video's. Met de mogelijkheid om in 4K kwaliteit te filmen met 30 frames per seconde, leg je elk moment haarscherp vast. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie worden handtrillingen verminderd, waardoor zowel het zoeker- als monitorbeeld stabiel blijven, zelfs wanneer je ver inzoomt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van scherpe telefoto's, zelfs wanneer je uit de hand fotografeert. Kortom, de Nikon Coolpix P1000 is de ultieme compact camera voor de enthousiaste fotograaf en videomaker.

Pluspunten
  • Met de 125x optische zoom leg je kleine details duidelijk vast. Dankzij de maximale opening van f/2.8 kun je scherpe foto's maken op donkere plekken. Je maakt gedetailleerde videobeelden in 4K-kwaliteit met 30 frames per seconde.

Minpunten
  • Het scherm heeft geen touchscreen om de camera makkelijk te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Nikon Coolpix P1000 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Coolpix P1000 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Coolpix P1000. Als je de Nikon Coolpix P1000 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Coolpix P1000 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.