Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon D780 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon D780 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VBA560AE.

Specificaties Nikon D780 Body

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VBA560AE

Omschrijving van de Nikon D780 Body

De Nikon D780 is een revolutionaire full frame spiegelreflexcamera die speciaal is ontworpen voor professionele fotografen en videografen. Met zijn grote sensor kun je moeiteloos prachtige foto's maken, zelfs onder verschillende lichtomstandigheden. Dankzij de live view functie kun je actiemomenten van sporters of dieren vastleggen met een verbluffende snelheid van 12 frames per seconde. Maar ook door de zoeker kun je fotograferen met een indrukwekkende snelheid van maximaal 7 frames per seconde. De autofocus van de Nikon D780 is razendsnel en uiterst nauwkeurig. Zelfs als je een bewegend onderwerp hebt, kun je met gemak scherpstellen op het geselecteerde oog. En dit alles is zelfs mogelijk onder donkere omstandigheden, dankzij het geavanceerde scherpstelsysteem. Voor videografen biedt de Nikon D780 de mogelijkheid om gedetailleerde beelden vast te leggen met zijn grote resolutie sensor. Je kunt filmen in 6K resolutie, wat vervolgens wordt omgezet naar 4K. Hierdoor behoud je de volledige grootte van 4K en krijg je geen bijgesneden beeld. Dit betekent dat je al je creatieve ideeën kunt verwezenlijken zonder enige beperking. De Nikon D780 is de perfecte metgezel voor zowel professionele fotografen als videografen die op zoek zijn naar een veelzijdige camera met ongeëvenaarde prestaties. Met zijn uitstekende mogelijkheden en geavanceerde functies zul je versteld staan van de resultaten die je.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met een grote full frame sensor waarmee je kunt fotograferen in verschillende lichtomstandigheden. Dankzij de hoge framesnelheid leg je scherpe actiemomenten vast. Je kunt genieten van de volledige 4K resolutie, omdat de camera in 6K opneemt en deze beelden converteert naar 4K.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nikon D780 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon D780 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon D780 Body. Als je de Nikon D780 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon D780 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.