Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z fc Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z fc Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA090AE.

Specificaties Nikon Z fc Body

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA090AE

Omschrijving van de Nikon Z fc Body

De Nikon Z fc Body is een retro camera die perfect is voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Naast het prachtige retro uiterlijk, biedt deze camera ook een bediening die teruggaat in de tijd. Met verschillende draaiwielen bovenop de camera kun je eenvoudig de ISO-waarde, sluitertijd en belichting aanpassen. Dit zorgt voor een nostalgische ervaring waarbij je speelt met de instelwielen. De Nikon Z fc Body heeft een grote Z-vatting, waardoor er veel licht de camera binnenvalt. Dankzij de grote Z-vatting en de 20,9 megapixel APS-C sensor maak je met deze camera heldere opnames, zowel overdag als 's nachts. Bovendien heeft de camera een ISO-bereik van 100 tot 51.200, waardoor je in verschillende lichtomstandigheden uitstekende resultaten kunt behalen. Voor videografen is de Nikon Z fc Body ook een geweldige keuze. Je kunt video's opnemen in 4K met 30 frames per seconde en als je slow motion beelden wilt vastleggen, kun je filmen in full HD met 120 fps. Met de realtime tracking leg je bewegende onderwerpen nauwkeurig vast. Zowel mensen als dieren worden automatisch scherp in beeld gebracht dankzij de Eye autofocus, die beschikbaar is voor zowel foto's als video's. Daarnaast is deze camera ook nog eens lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, waardoor je hem comfortabel kunt vasthouden tijdens lange fotosessies. Kortom, de Nikon Z fc Body combineert een retro design met geavanceerde technologieën voor.

Pluspunten
  • De retro camera is voorzien van 3 draaiwielen aan de bovenkant, waarmee je eenvoudig de camera kunt instellen. Met de grote Z-vatting maak je scherpe opnames in diverse lichtomstandigheden. Dankzij het lichtgewicht ontwerp neem je de camera probleemloos mee op reis en houd je hem stevig vast dankzij de ergonomische vormgeving.

Minpunten
  • De camerabody heeft geen ingebouwde flitser om extra licht aan je foto toe te voegen. Vanwege het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk gewend bent van andere systeemcamera's.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z fc Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z fc Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z fc Body. Als je de Nikon Z fc Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z fc Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.