Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA090K002.

Specificaties Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA090K002

Omschrijving van de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR

De retro Nikon Z FC + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR is een camera die zowel beginners als ervaren fotografen zal bekoren. Met de veelzijdige zoomlens kun je prachtige landschaps-, architectuur- en portretfoto's maken. Wat deze camera echt uniek maakt, is de nostalgische bediening. Boven op de camera bevinden zich verschillende draaiwielen waarmee je de ISO-waarde, sluitertijd en belichting kunt aanpassen. Dit geeft je een gevoel van ouderwetse controle, waarbij je kunt spelen met de instellingen. De camera is uitgerust met een grote Nikon Z-vatting, waardoor er veel licht in de camera valt. Dit, in combinatie met de 20,9 megapixel APS-C-sensor, zorgt voor heldere opnames, zowel overdag als 's nachts. Bovendien heeft de camera een indrukwekkend ISO-bereik van 100 tot 51.200. Voor videografen biedt de Nikon Z FC de mogelijkheid om op te nemen in 4K met 30 frames per seconde. Als je slow motion beelden wilt creëren, kun je filmen in full HD met 120 fps. Met de realtime tracking kun je bewegende onderwerpen nauwkeurig vastleggen, terwijl de Eye-autofocus ervoor zorgt dat mensen en dieren altijd scherp in beeld zijn, zowel tijdens het fotograferen als het filmen. Naast zijn geweldige functies heeft de Nikon Z FC ook een lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt. Dit maakt hem ideaal voor het verk.

Pluspunten
  • Met de veelzijdige 16-50mm lens kun je onder andere portret-, landschaps- en architectuurfoto's maken. De retro camera is voorzien van 3 draaiwielen aan de bovenkant, waarmee je de camera gemakkelijk kunt instellen. Dankzij de grote Z-vatting kun je scherpe opnames maken in verschillende lichtsituaties.

Minpunten
  • Er is geen ingebouwde flitser beschikbaar om meer licht aan je foto toe te voegen. Als je inzoomt, neemt de lichtsterkte af doordat de lens geen vast diafragma heeft. Dit camera heeft dankzij zijn retro ontwerp geen grip, zoals je mogelijk gewend bent van andere systeemcamera's.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. Als je de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.