Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA090K004.

Specificaties Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA090K004

Omschrijving van de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR

De Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR is een camera die ontworpen is voor de nostalgische fotograaf die het beste van zowel analoge als digitale kwaliteit wil ervaren. Met de compacte en lichtgewicht zoomlens van 18-140 mm is deze camera ideaal voor de reizende fotograaf. De bediening van de camera neemt je mee terug in de tijd, met verschillende draaiwielen bovenop de camera waarmee je de ISO-waarde, sluitertijd en belichting kunt aanpassen. Dit zorgt voor een authentieke, ouderwetse bediening waarbij je speelt met de instellingen. Dankzij de grote Nikon Z-vatting en de 20,9 megapixel APS-C-sensor maak je met deze camera heldere opnames, zowel overdag als 's nachts. Het ISO-bereik van 100 tot 51.200 stelt je in staat om in verschillende lichtomstandigheden prachtige foto's te maken. Bovendien kun je video's opnemen in 4K met 30 frames per seconde, en in full HD filmen met 120 fps voor slow motion-opnames. Met de realtime tracking-functie kun je bewegende onderwerpen nauwkeurig volgen en scherp vastleggen. Of het nu mensen of dieren zijn, je foto's zullen altijd scherp en levendig zijn dankzij de geavanceerde technologie van deze camera.

Pluspunten
  • De lens heeft een groot zoom bereik, waardoor hij geschikt is voor verschillende vormen van fotografie, zoals bijvoorbeeld reisfotografie. De retro camera is voorzien van 3 draaiwielen aan de bovenkant, waarmee je de camera gemakkelijk kunt instellen. Met de grote Z bevestiging kun je scherpe opnames maken in verschillende lichtsituaties.

Minpunten
  • Er ontbreekt een ingebouwde flitser om meer licht aan je foto toe te voegen. Door het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk gewend bent van andere systeemcamera's. Bij het inzoomen verandert de lichtsterkte omdat de lens een variabel diafragma heeft.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. Als je de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.