zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA110K004.

Specificaties Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA110K004

Omschrijving van de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit

omgeving tijdens het vloggen. Met de zoomfunctie kun je ook details vastleggen op 50mm, zoals close-ups van je gezicht of producten die je wilt laten zien. De lens heeft een optische beeldstabilisatie, waardoor je zelfs tijdens het lopen of bewegen stabiele beelden kunt maken. De Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit wordt geleverd met handige accessoires om je vlogervaring te verbeteren. Het meegeleverde statief zorgt ervoor dat je de camera gemakkelijk kunt positioneren en stabiele opnames kunt maken. De deadcat, oftewel de windkap, minimaliseert windgeruis tijdens het filmen buiten. Hierdoor blijft je geluid helder en professioneel klinken. Met de afstandsbediening kun je de camera op afstand bedienen, zodat je gemakkelijk selfies kunt maken of de opname kunt starten zonder dat je steeds naar de camera hoeft te lopen. Of je nu een beginnende vlogger bent of al ervaring hebt, de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit is de perfecte keuze om je vlogavontuur naar een hoger niveau te tillen. Met de uitstekende filmfuncties, het veelzijdige zoombereik en de handige accessoires ben je klaar om professionele en creatieve video's te maken. Investeer in deze complete vlogkit en laat je creativiteit de vrije loop!

Pluspunten
  • Met deze set heb je alle accessoires die je nodig hebt om stabiele opnames te maken met een goede audiokwaliteit. Je neemt video's op in 4K-resolutie zonder dat de camera je beeld bijsnijdt. In full hd-resolutie kun je tot wel 125 minuten lang ononderbroken filmen.

Minpunten
  • Als je inzoomt, wordt de 16-50mm lens minder lichtsterk door het variabele diafragma.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit. Als je de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z30 + 16-50mm Vlogkit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals