Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z5 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z5 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA040AE.

Specificaties Nikon Z5 Body

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA040AE

Omschrijving van de Nikon Z5 Body

De Nikon Z5 Body is een instapmodel full-frame systeemcamera die perfect is om overal mee naartoe te nemen. Met een grote 24,3 megapixel sensor maak je prachtige en heldere foto's, zelfs in lastige lichtomstandigheden. De compacte en lichte camerabody is ideaal voor op reis en biedt een ergonomische grip voor comfortabel gebruik. Bovendien is de body spatwaterdicht, zodat je zelfs in slecht weer foto's kunt blijven maken. Het hybride AF scherpstelsysteem is voorzien van 273 scherpstelpunten, waardoor je nauwkeurig kunt scherpstellen op je onderwerp. Deze punten bedekken het gehele beeld, zodat je altijd scherpe resultaten behaalt. Met oogdetectie kun je zelfs gemakkelijk mensen en dieren fotograferen. De snelle werking van het scherpstelsysteem zorgt ervoor dat je vloeiende videobeelden kunt opnemen en je foto's altijd scherp zijn. Met de ingebouwde beeldstabilisatie maak je moeiteloos scherpe foto's, zelfs wanneer je uit de hand fotografeert. De stabilisatie corrigeert tot wel 5 stops, waardoor je langere sluitertijden kunt gebruiken, ideaal voor bijvoorbeeld fotografie op donkere locaties. De gebruiksvriendelijke bediening van de camera wordt versterkt door het kantelbare touchscreen, waarmee je gemakkelijk de instellingen kunt aanpassen, zelfs tijdens het opnemen van vlogs. Kortom, de Nikon Z5 Body.

Pluspunten
  • Met de fullframe sensor van 24,3 megapixels maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie maak je scherpe foto's zonder statief.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z5 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z5 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z5 Body. Als je de Nikon Z5 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z5 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.