Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z5 + FTZ II

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z5 + FTZ II. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon JMA905DA.

Specificaties Nikon Z5 + FTZ II

Merk

Nikon

Fabrikantcode

JMA905DA

Omschrijving van de Nikon Z5 + FTZ II

De Nikon Z5 + FTZ II is een fantastische instap full frame systeemcamera die je overal mee naartoe kunt nemen. Deze camera biedt de mogelijkheid om jouw Nikon spiegelreflexcamera lenzen te gebruiken dankzij de FTZ II adapter. Alle functies van de lens werken precies zoals je gewend bent, inclusief de autofocus en diafragmakeuze. Met de grote 24,3 megapixel sensor maak je heldere en levendige foto's, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Het ontwerp van de Nikon Z5 + FTZ II is compact en licht van gewicht, waardoor hij perfect is voor op reis. De camerabody heeft een ergonomische grip die zorgt voor een stevige houvast, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste trillingen tijdens het fotograferen. Bovendien is de body spatwaterdicht, waardoor je zelfs in slechte weersomstandigheden foto's kunt blijven maken. Dankzij het hybride AF scherpstelsysteem met 273 scherpstelpunten kun je nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp. Deze scherpstelpunten bedekken het gehele beeld, waardoor je geen enkel detail zult missen. Bovendien beschikt het systeem over oogdetectie, wat bijzonder handig is bij het fotograferen van mensen en dieren. Met de snelle werking van het scherpstelsysteem kun je vloeiende videobeelden vastleggen en zijn al je foto's haarscherp. Een andere geweldige functie van de Nikon Z5 + FTZ II is.

Pluspunten
  • De FTZ II-adapter zorgt ervoor dat je je Nikon F-mount lenzen blijft gebruiken. Met de 24,3 megapixel full-frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z5 + FTZ II en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z5 + FTZ II klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z5 + FTZ II. Als je de Nikon Z5 + FTZ II wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z5 + FTZ II is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.