Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA040K001.

Specificaties Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA040K001

Omschrijving van de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3

De Nikon Z5 + 24-50mm f/4-6.3 is een fantastische instap full frame systeemcamera die je overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn grote 24,3 megapixel sensor maak je heldere en gedetailleerde foto's, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Zowel de camerabody als de lens zijn ontworpen om compact en lichtgewicht te zijn, wat ideaal is voor reizen. Bovendien heeft de body een ergonomische grip voor een stevige en comfortabele houvast. Met het veelzijdige zoombereik van 24-50mm kun je moeiteloos landschappen en portretten fotograferen. Dit maakt de lens uiterst flexibel in gebruik. Het hybride AF scherpstelsysteem van de camera heeft maar liefst 273 scherpstelpunten, waarmee je nauwkeurig kunt scherpstellen op je onderwerp. Deze scherpstelpunten bedekken het volledige beeld, zodat je nooit belangrijke details mist. Bovendien beschikt het systeem over oogdetectie, wat bijzonder handig is bij het fotograferen van mensen en dieren. Dankzij de snelle werking van het scherpstelsysteem kun je ook vloeiende videobeelden opnemen en zijn je foto's altijd haarscherp. Een ander geweldig kenmerk van deze camera is de ingebouwde beeldstabilisatie. Hiermee kun je gemakkelijk scherpe foto's maken zonder statief. De beeldstabilisatie corrigeert tot wel 5 stops, waardoor je langere sluit.

Pluspunten
  • Met de full frame sensor van 24,3 megapixels maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere plekken. Met de veelzijdige lens fotografeer je moeiteloos landschappen, gebouwen, mensen en dieren. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende video-opnames.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser om extra licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3. Als je de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.