Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA040K006.

Specificaties Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA040K006

Omschrijving van de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S

De Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S is een geweldige instap full frame systeemcamera die je overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn grote 24,3 megapixel sensor maak je heldere en levendige foto's, zelfs in situaties met weinig licht. De camerabody is ontworpen met reizen in gedachten, compact en lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen. Bovendien heeft de body een ergonomische grip voor een stevige en comfortabele grip. De lens van 24-70mm heeft een veelzijdig zoombereik, ideaal voor het vastleggen van landschappen en portretten. Met het hybride AF scherpstelsysteem met 273 scherpstelpunten kun je nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp. Deze scherpstelpunten bedekken het volledige beeld, waardoor je altijd het perfecte shot kunt maken. Bovendien beschikt het systeem over oogdetectie, wat vooral handig is bij het fotograferen van mensen en dieren. De snelle werking van het scherpstelsysteem zorgt ervoor dat je vloeiende videobeelden kunt opnemen en je foto's altijd haarscherp zijn. Met de ingebouwde beeldstabilisatie maak je moeiteloos scherpe foto's zonder statief. De beeldstabilisatie corrigeert tot 5 stops, waardoor je langere sluitertijden kunt gebruiken. Dit is vooral handig wanneer je op een donkere locatie fotografeert. De camera is ook.

Pluspunten
  • Met de veelzijdige 24-70mm lens kun je onder andere portret-, landschaps-, architectuur- en natuurfoto's maken. De camera heeft 2 SD-kaartsleuven die je kunt gebruiken als back-up of voor overflow. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. Als je de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.