Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon JMA001DA.

Specificaties Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8

Merk

Nikon

Fabrikantcode

JMA001DA

Omschrijving van de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8

De Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8 is een geweldige instap full frame systeemcamera die perfect is om overal mee naartoe te nemen. Met zijn grote 24,3 megapixel sensor maak je heldere en levendige foto's, zelfs in omstandigheden met weinig licht. De compacte en lichte camerabody is speciaal ontworpen voor reizen, zodat je nooit zonder je favoriete camera hoeft te zijn. Bovendien heeft de body een ergonomische grip voor een comfortabele en stevige houvast, waardoor je moeiteloos kunt fotograferen. Dankzij het spatwaterdichte ontwerp kun je ook in slechte weersomstandigheden foto's blijven maken zonder je zorgen te maken over waterschade. Met het hybride AF scherpstelsysteem met 273 scherpstelpunten kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp. Deze scherpstelpunten bedekken het gehele beeld, waardoor je geen enkel detail mist. Bovendien is de camera uitgerust met oogdetectie, wat vooral handig is bij het fotograferen van mensen en dieren. Een andere geweldige functie van deze camera is de ingebouwde beeldstabilisatie, waarmee je gemakkelijk scherpe foto's kunt maken zonder statief. Met een stabilisatie tot 5 stops kun je langere sluitertijden gebruiken, zelfs in donkere omgevingen, wat resulteert in verbluffende foto's met minimale ruis. Bovendien beschikt de camera over een kantel.

Pluspunten
  • Met de 24,3 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden. Dankzij het diafragma van f/1.8 creëer je een natuurlijke achtergrondonscherpte. Met de sensor van 24,3 megapixel op full frame maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden. Door het diafragma van f/1.8 te gebruiken, creëer je een natuurlijke onscherpte van de achtergrond.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. Als je de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.