Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z5 Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z5 Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lexar 50486400.

Specificaties Nikon Z5 Starterskit

Merk

Lexar

Fabrikantcode

50486400

Omschrijving van de Nikon Z5 Starterskit

De Nikon Z5 Starterskit bevat een Nikon Z5 body, een Wandrd Roque Sling cameratas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart. Met de meegeleverde cameratas neem je jouw camera gemakkelijk overal mee naartoe. Of je nu op een avontuur bent of actiemomenten wilt vastleggen, de hoge schrijfsnelheid van de geheugenkaart zorgt ervoor dat je snel kunt fotograferen. Maak moeiteloos een reeks foto's, zelfs bij het fotograferen van een sportwedstrijd. De camera is uitgerust met een grote 24,3 megapixel full frame beeldsensor, waardoor je heldere en gedetailleerde foto's kunt maken, zelfs in verschillende lichtomstandigheden. Het compacte en lichte ontwerp van de camerabody maakt het ideaal voor reizen. Het autofocussysteem van de Nikon Z5 heeft maar liefst 273 scherpstelpunten, waarmee je nauwkeurig kunt scherpstellen op je onderwerp. Deze scherpstelpunten bedekken het beeld in de volledige breedte, zodat je zelfs tot aan de randen scherp kunt stellen. Bovendien herkent de camera door de oogdetectie de ogen van zowel mensen als dieren, waardoor je ze perfect scherp in beeld kunt brengen. Dankzij het snelle scherpstelsysteem maak je moeiteloos scherpe foto's. De ingebouwde beeldstabilisatie van de Nikon Z5 vermindert bewegingsonscherpte, waardoor je zelfs bij langere sluitertijden.

Pluspunten
  • In de bijgeleverde cameratas neem je je camera gemakkelijk mee op pad, waar je actiemomenten vastlegt met behulp van de snelle geheugenkaart. Met de 24,3 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere plekken. Dankzij het snelle autofocussysteem maak je moeiteloos scherpe foto's en video's.

Minpunten
  • De camera mist een ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z5 Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z5 Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z5 Starterskit. Als je de Nikon Z5 Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z5 Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.