Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z50 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z50 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA050AE.

Specificaties Nikon Z50 Body

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA050AE

Omschrijving van de Nikon Z50 Body

De Nikon Z50 Body is een perfecte keuze voor zowel ervaren fotografen als diegenen die willen overstappen naar een systeemcamera. Deze camera heeft een 20,9 megapixel APS-C sensor waarmee je zowel overdag als 's nachts verbluffend scherpe foto's kunt maken. Stel je bijvoorbeeld voor dat je het bruisende nachtleven van een stad wilt vastleggen. Met de geavanceerde autofocus van deze camera kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp. De autofocuspunten beslaan maar liefst 90% van de beeldsensor, waardoor je scherpstelt tot aan de randen van je foto. Bovendien is de camera uitgerust met oogherkenning-AF, wat hem ideaal maakt voor portretfotografen. De Nikon Z50 Body biedt ook de mogelijkheid om te filmen in een verbluffende 4K-resolutie met 30 fps, zonder dat je beeld wordt bijgesneden. Dit betekent dat je prachtige en gedetailleerde videobeelden kunt vastleggen zonder concessies te doen aan de compositie. Of je nu een vlogger bent die dagelijkse avonturen wil vastleggen of een professionele filmmaker die op zoek is naar een compacte en veelzijdige camera, de Nikon Z50 Body is de ideale keuze. Bovendien is deze camera ook nog eens draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je altijd klaar bent om elk bijzonder moment vast te leggen. Kortom, met de Nikon Z50 Body ben je verzekerd van hoogwaardige foto's en video's, ongeacht je fotografie-ervaring.

Pluspunten
  • Je maakt scherpe foto's zowel overdag als 's nachts dankzij de lichtsterke sensor. Met het geavanceerde autofocussysteem stel je snel en nauwkeurig scherp op je onderwerp. De oogherkenning van de autofocus maakt de camera ideaal voor portretfotografen.

Minpunten
  • De camerabody is niet voorzien van beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen. Om langer gebruik te kunnen maken van de camera, raden we aan een extra accu te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z50 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z50 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z50 Body. Als je de Nikon Z50 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z50 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.