Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA050K003.

Specificaties Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA050K003

Omschrijving van de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit

De Nikon Z50 + FTZ Adapter kit is een perfecte keuze voor zowel gevorderde fotografen als voor degenen die willen overstappen naar een systeemcamera. Met de FTZ Adapter kun je moeiteloos je huidige Nikon F lenzen blijven gebruiken op de Nikon Z50. Deze camera is uitgerust met een indrukwekkende 20,9 megapixel APS-C sensor, waardoor je zowel overdag als 's nachts verbluffend scherpe foto's kunt maken. Stel je bijvoorbeeld voor dat je het bruisende nachtleven van een stad wilt vastleggen. Met dit geavanceerde autofocussysteem kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp. De AF-punten bedekken maar liefst 90% van de beeldsensor, waardoor je tot aan de rand van je foto scherp kunt stellen. Bovendien is deze systeemcamera perfect geschikt voor portretfotografen dankzij de toevoeging van oogherkenning-AF. Naast zijn indrukwekkende fotografische mogelijkheden biedt de Nikon Z50 + FTZ Adapter kit ook de mogelijkheid om te filmen in 4K resolutie met 30 fps, zonder dat je beeld wordt bijgesneden. Dit betekent dat je altijd het volledige beeld kunt vastleggen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of je nu een professionele fotograaf bent die op zoek is naar een compacte en veelzijdige camera, of een enthousiaste beginner die de wereld van systeemcamera's wil verkennen, deze kit heeft alles wat je nodig hebt. Het is een perfecte combinatie van betrouwbaarheid, kracht en gebruiksv.

Pluspunten
  • Met behulp van de meegeleverde FTZ-adapter blijft het mogelijk om je huidige Nikon F-lenzen te gebruiken. Dankzij de lichtsterke sensor maak je scherpe foto's, zowel overdag als 's nachts. Met het geavanceerde autofocussysteem stel je snel en nauwkeurig scherp op je onderwerp.

Minpunten
  • De camerabody beschikt niet over beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen. Voor een langere batterijduur raden we aan om een extra accu te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit. Als je de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z50 + FTZ Adapter Kit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.