Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA050K012.

Specificaties Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA050K012

Omschrijving van de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR

De Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140mm VR is een compacte systeemcamera met een APS-C sensor, speciaal ontworpen voor avontuurlijke fotografen. Dankzij de veelzijdige 18-140mm zoomlens is deze set perfect voor reisfotografie. Of je nu overdag of 's nachts fotografeert, de lichtsterke 20,9 megapixel APS-C sensor zorgt altijd voor gedetailleerde foto's. Met het geavanceerde autofocussysteem kun je snel scherpstellen. Bovendien zijn de AF-punten verspreid over 90% van de sensor, waardoor je nauwkeurig je scherpstelpunt kunt kiezen. Zelfs bij bewegende onderwerpen zorgt de oogherkenning-AF ervoor dat je scherpe portretten en straatfoto's kunt maken. Zo kun je moeiteloos die spannende momenten op straat vastleggen. En niet alleen bij foto's, maar ook bij video's werkt de oogherkenning-AF. Met deze camera kun je scherpe video's opnemen in 4K-resolutie met 30 fps. Wil je een actie benadrukken? Dan kun je slow motion video's maken in full HD met 120 fps. Zo krijg je vloeiende beelden die je kunt vertragen. Met de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140mm VR haal je een krachtige en veelzijdige camera in huis, perfect voor avontuurlijke fotografen die altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.

Pluspunten
  • De lens heeft een groot zoombereik, waardoor hij geschikt is voor diverse soorten fotografie, zoals bijvoorbeeld reisfotografie. Met de lichtsterke sensor kun je overdag en 's nachts scherpe foto's maken. De oogherkenning-AF is handig voor portretfotografie, omdat je daarmee gemakkelijk scherp stelt op de ogen.

Minpunten
  • Er is geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto toe te voegen. De lens heeft een variabel diafragma, wat betekent dat de lichtsterkte verandert wanneer je inzoomt.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR. Als je de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.